Afbeelding

Succesvolle stempelrit bij de W.E.T.

Sport Ingezonden

Op 4 september organiseerde ponyclub W.E.T. een stempelrit. Dit hield in; een buitenrit afgewisseld met speelse oefeningen en wat te eten en te drinken. Er werd gestart door ruiters van de W.E.T. en de H.V.E.

De kinderen moesten laten zien dat ze achteruit konden rijden, ringsteken en door een waterplas  gaan. Aan het eind moesten ze, net als een cowboy, met 1 hand  een achtje draaien om 2 tonnen en een hindernis springen. Daarna smaakten de pannenkoeken goed.

De aangekondigde clubkampioenschappen worden verplaatst naar 31 oktober en omgezet naar een open dag met clinics. Deze dag is niet alleen voor eigen leden, maar ook voor iedereen die gezellig wil komen kijken of meedoen.

Op 24 september is er een gezellige borrel, voor leden, oud-leden en iedereen die interesse heeft in de W.E.T. of de club een warm hart toedraagt. Hiervoor vragen we een bijdrage van 5 euro, hiervoor krijg je 2 drankjes en lekkere hapjes. Aanmelden kan via facebook, maar spontaan binnenlopen kan ook. De kantine aan de Paalbeekweg gaat om 17.00 open