Afbeelding
Hans vd Vlekkert

Nieuw wagenpark GMM Luchttechniek

Partnerbijdrages

VAASSEN- Om te kunnen voldoen aan de grote vraag naar ventilatie, is het voor GMM Luchttechniek van belang om te investeren in optimaal transport. GMM Luchttechniek voorziet namelijk gebouwen in heel Nederland van frisse lucht. 

Eén van haar investeringen dit jaar is de levering van 15 nieuwe bedrijfsauto’s en een vrachtauto. De bedrijfsbussen zijn onlangs overgedragen aan de monteurs. Dat de nieuwe Renault Masters, Traffics en Kangoos bij Autobedrijf Gerrit Boks in Apeldoorn vandaan komen, is geen toeval. In 2016 kocht GMM Luchttechniek ook al een vloot bedrijfswagens bij Boks. “De contacten en de service verlopen altijd prima, dus de keuze om wederom naar Boks te gaan was logisch” aldus directeur Dick Visch. De levering van de vrachtauto laat nog even op zich wachten. Naar verwachting zal deze volgende maand geleverd worden. De vrachtauto is dagelijks onderweg om ervoor te zorgen dat alle componenten voor luchttechnische systemen tijdig op de bouw aanwezig zijn en is een belangrijke schakel in de flexibiliteit van GMM Luchttechniek. 

Het afgelopen jaar is het belang van ventileren duidelijk geworden en dit merkt GMM Luchttechniek in het aantal aanvragen. Vandaar het bedrijf constant op zoek is naar personeel en het machinepark wordt vernieuwd. Naast de investering in bedrijfsauto’s zijn onlangs ook nieuwe machines aangeschaft en wordt het pand energie neutraal gemaakt. Kortom genoeg middelen om gebouwen te voorzien van een duurzaam en gezond binnenklimaat.