Afbeelding
Aangeleverd.

Ontdek het nieuwste vuur

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Steeds vaker horen we mensen praten over de mogelijkheden van elektrisch vuur. Onze huizen zijn steeds moderner en beter geïsoleerd, wat ervoor zorgt dat een open haard zelden nog gebruikt wordt als hoofdverwarming. We zijn veel thuis en misschien wel meer dan ooit hebben we behoefte aan gezelligheid en sfeer. En met de elektrische haarden van nu geniet je niet alleen in de koude periode, maar het hele jaar door. Fabrikanten hebben niet stilgezeten en met de nieuwste technieken en software weten zij de mogelijkheden en voordelen van elektrisch vuur steeds beter te benadrukken.

Het aantal beschikbare modellen neemt nog elke dag toe, met name het aanbod elektrische vrijstaande haarden zien we behoorlijke een toevlucht nemen. En dit snappen wij wel, want de voordelen zijn duidelijk aanwezig. Eenvoudig te plaatsen, geen installatiekosten en een verbouwing is niet nodig. Het enige dat u nodig hebt is een stopcontact en met één druk haalt u de gezelligheid en sfeer in huis. Steeds beter betaalbaar, meer keuze en uitstekende kwaliteit. Als u minder geeft om warmte, maar juist zoekt naar sfeer en gezelligheid maak dan kennis met elektrische vuur. 

En natuurlijk, uw droom haard wilt u volledig afstemmen op uw (huidige) wooninrichting. Een haard die naadloos aansluit bij uw interieur en stijl, fraai gepresenteerd in een meubel om uiteindelijk de gewenste look en feel te creëren. Dat is wat we steeds vaker terug zien in Nederlandse huiskamers. Een haard gecombineerd met een meubel is een ware eyecatcher en zorgt desgewenst voor praktische opbergruimte. We zien een grote verscheidenheid aan woon-en interieurstijlen en daardoor ook net zoveel verschillende haardopstellingen. Dit begint al klein een eenvoudig, denk bijvoorbeeld aan een speksteenkachel en speksteenhaard. Is de muur waar u de haard wilt plaatsen een stuk groter? Dan is een tv wand met open haard of cinewall opstelling meer op zijn plek. Wij zorgen er altijd voor dat de haard mooi opgaat in de ruimte waar u deze plaatst, door samen te kijken naar een type haard dat past bij uw woonsituatie.