Op de foto Bram Neuteboom die voor veel gevaar zorgde
Op de foto Bram Neuteboom die voor veel gevaar zorgde Gradus Dijkman.

SCD'83 - sv Hatto-Heim

· leestijd 1 minuut Sport

HATTEM- Zaterdag 12 september stond de laatste bekerwedstrijd op het programma voor Hatto Heim dat op bezoek ging bij SCD'83 uit Dedemsvaart. Na twee speelrondes wat het al een gedane zaak in deze poule: sv Hatto-Heim stond met zes punten bovenaan en was niet meer te achterhalen.

Wie dacht dat de wedstrijd niet serieus genomen werd, kwam bedrogen uit. Vanaf de eerste minuut was er maar één ploeg die domineerde en dat was sv Hatto-Heim. SCD'83 kreeg maar geen controle over de creatieve middenvelders, de opkomende laatste man Rowan Mensink en de snelle aanvallers op de flanken Bram Neuteboom en Ward Willemsen.
Na twintig minuten ging de bal op de stip. Rowan Mensink schoot hard de 0-1 op het scorebord. Paar minuten later weer een strafschop en opnieuw Rowan achter de bal. Helaas schoot hij de bal hard naast. Nog voor de rust de 0-2 en wat voor goal: over vele schijven ging de bal rond en aan het eind van de rit stond daar Bram Neuteboom die de keeper kansloos liet. In de tweede helft kwam SCD'83 meer voor in het spel, en sv Hatto-Heim creëerde nog wat kansjes, maar eindstand bleef 0-2. Zaterdag 19 september begint de competitie met de uitwedstrijd waar de competitie vorig seizoen stopte: uit naar Hulshorst. Aanvang is om 14.30 uur. “Een klein detail over deze wedstrijd: bij Hulshorst is een nieuwe trainer begonnen, William van den Hul, schoonzoon van onze secretaris Tonny Harmsen. Tonny zijn dochter Simone Harmsen is nu bij de Hulzenaren de verzorgster.”