Afbeelding

Adverteerders BrugMedia in the picture dankzij recordaantal hits

Partnerbijdrages

Sites BrugMedia in maart ruim een half miljoen keer bekeken

De 5 online titels van BrugMedia hebben in maart samen ruim 540.000 pageviews opgeleverd. Een spectaculair resultaat waar het team van BrugMedia enorm trots op is. Het grote aantal hits is daarnaast goed nieuws voor onze lezers en adverteerders. Uw boodschap bereikt via onze kanalen hierdoor namelijk een uitzonderlijk groot publiek. Nog meer reden dus om campagne te voeren via de kanalen van BrugMedia.

BrugMedia heeft de online media de afgelopen jaren volledig omarmd. Deze inzet wordt nu beloond door de explosieve groei van het aantal hits. De bezoekersaantallen stijgen al jaren, maar de laatste maanden ging het wel heel hard, met in maart absoluut record van meer dan een half miljoen pageviews.

Online heeft de toekomst en ligt vol kansen. BrugMedia is daarvan al overtuigd. U ook? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen graag over de mogelijkheden om online mee te profiteren van ons bereik.

Dat kan bijvoorbeeld via display; een strategisch geplaatste advertentie op één van onze sites, of via een advertorial, een artikel waarin u uw boodschap uitgebreid kwijt kunt. Behalve dat de vele succesverhalen letterlijk en figuurlijk onderstrepen dat het werkt, dragen deze advertorials ook bij aan de vindbaarheid van uw eigen website. U kunt er bovendien voor kiezen om uw boodschap via Facebook te laten verspreiden helemaal gericht op de doelgroep die u samen met onze adviseurs kiest.