Afbeelding

Lente mode 2018

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De lente staat voor de deur en dat betekent vaak dat we nieuwe mode gaan zien. Er zijn verschillende trends op het gebied van haarverzorging en mode die we in de lente en de zomer van 2018 veel zullen zien. Voor een leuke nieuwe outfit kun je prima zelf op stap. Maar de verzorging van jouw voeten en kapsel volgens de laatste trends is ook belangrijk. Daarom kun je het beste terecht voor een behandeling en advies bij een kapper of een pedicure.

Kappers in Hattem

In en om Hattem is er een ruim aanbod aan kappers. Hier kun je terecht voor alles wat met haar en haarverzorging te maken heeft. Even jouw kapsel weer in model laten brengen of misschien wel een kleur laten verven die bij de laatste mode past. De midden scheiding met weinig volume bovenin is helemaal in deze lente. Ook kapsels waarbij je het gezicht vrij houdt en je oren laat zien is iets waar je zeker mee gezien kunt worden. Troebele kleuren zoals beige en zand kleuren voeren de boventoon. Ook de wetlook is een aanrader voor de lente van 2018!

Kledingwinkels in Epe

Bij een nieuw kapsel hoort ook een nieuwe outfit. In de kledingwinkels van Epe kun je daar vast wel voor slagen. Volgens het laatste nieuws zullen de wijde spijkerbroeken en de tailleriem weer helemaal terug komen. Ook luxe teenslippers zullen vaak pronken aan de voeten van veel vrouwen. Kleuren die in het voorjaar en de zomer van 2018 veel gebruikt zullen worden zijn zomerse kleuren als oranje, geel en zacht roze. Dit is mooi te combineren met een fris geknipt en geverfd kapsel.

Pedicures in Heerde

Kies je ervoor om een paar luxe teenslippers aan te schaffen zodat jouw outfit compleet is en mee kan met de laatste mode? Dan wil je natuurlijk wel dat jouw voeten ook goed verzorgd zijn. Als je last hebt van eelt of andere voetproblemen dan kan dit onprettig zijn bij het lopen en zul je misschien minder snel kiezen voor een paar teenslippers. In en om Heerde zijn er genoeg pedicures die jouw hierbij kunnen helpen. Zij verzorgen en behandelen jouw voeten zodat je weer prettig kunt lopen.