Afbeelding

Winters Zwolle, een bezoek extra de moeite waard

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zwolle is een fantastische stad! Het heeft een prachtige binnenstad, mooie restaurants, fijne winkels, top evenementen en volop gezellige horeca. Een stad om te willen zijn èn te blijven. In het voorjaar en de zomer, maar zeker ook in de winter. Wij willen dat bezoek aan onze binnenstad in de winter nog aantrekkelijker maken. Een Winterszwolle dat een bezoek extra de moeite waard maakt. Juist omdat onze stad het waard is.

Winterszwolle is ontstaan vanuit de wens van de gemeente Zwolle om onze stad in de winterperiode op de kaart te zetten. De stichting Winterszwolle heeft deze uitdaging aangenomen. Het eerste jaar waren de ijsbaan, het winterwoorden gilde festival en de kerstmarkt de belangrijkste eyecatchers. Komend winter vindt de tweede editie plaats. Op herhaling een aantal grote activiteiten uit het eerste jaar èn een aantal nieuwe en vernieuwende activiteiten.

Om al deze activiteiten met elkaar te verbinden zal er dit jaar in de kerstvakantie een Wintertrein tussen de verschillende locaties in de stad rijden.

Ieder jaar willen we proberen nieuwe activiteiten aan Winterszwolle toe te voegen met als doel om Zwolle ook in de winter een place to be te maken.

Bekijk onze website om te zien wat er allemaal in Zwolle te doen is. Wij hopen dat bij u bij het lezen alvast voorpret heeft en dat u in de winterperiode één of meerdere activiteiten in onze mooie stad Zwolle gaat bezoeken.

Bekijk hier ook de Winterszwolle bijlage in De Swollenaer met het programma, achtergrond informatie en een overzichtskaart. Handig om mee te nemen op uw mobiel

Veel plezier!

Stichting Winterszwolle

Afbeelding