Afbeelding

Van Mossel Kia viert de zomer

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Van Mossel Kia viert de zomer samen met u! Bij aankoop van een auto, nieuw of gebruikt, krijgt u een gratis weekendjeweg.nl bon ter waarde van € 250,-. Wilt u naar Berlijn of Cannes? Of met de nieuwe Kia naar Parijs of Amsterdam? Dat kan! Ook heeft Van Mossel Kia een leuke winactie, lees snel verder.

Van Mossel Kia viert de zomer ook met de Summer Editions van de Kia Venga, Kia cee’d en Kia cee’d Sportswagon. Verschillende luxe uitgevoerde modellen met voordeel oplopend tot € 2.250,-. De Summer Editions modellen zijn allen uitgerust met onder andere een full map navigatiesysteem, een panorama schuif- /kanteldak, climate control en nog veel meer luxe. Zoals een achteruitrijcamera met parkeersensoren achter op de cee’d SW. Wie de zomer viert met de cee’d SW Summer Edition, profiteert van voordeel oplopend tot maar liefst € 2.100,-. Wie nu kiest voor de Kia cee’d GT-Line Summer Edition, profiteert niet alleen van inruilvoordeel tot € 1.000,- maar ook van € 1.100,- productvoordeel. Het voordeel van de Venga Summer Edition kan oplopen tot maar liefst € 2.250,-.

Met als klap op de vuurpijl: iedereen die een auto koopt t/m 31 augustus maakt kans op een week weg cadeau ter waarde van € 1.000,-. Plaats uw foto van het weekendje weg op de Facebook van Van Mossel Kia en het leukste kiekje mag een heerlijke vakantie uitkiezen. De winnaar wordt gekozen op 31 december.

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Oude Meppelerweg 2 in Zwolle!

http://www.vanmosseloost.nl/