Afbeelding

Half jaar Van Mossel Kia Zwolle

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Op 1 juli jl. is Van Mossel Kia Zwolle in een volledig vernieuwd pand aan de Oude Meppelerweg 2 van start gegaan. Het eerste half jaar zit er dus op. Tijd voor een korte terugblik met vestigingsdirecteur Huub van Jaarsveld.

“Ik kijk met veel plezier terug naar het eerste half jaar van ons bestaan. Wij zijn van start gegaan met de ludieke “hou ‘m vast” actie. Dit was een actie waarbij degene die het langst een auto vast zou houden, een jaar lang een spiksplinternieuwe Kia ter beschikking zou krijgen. Wij zijn hiermee zelfs op de landelijke radio geweest! Onze klantenkring groeit gestaag en met een fantastisch team proberen wij iedere dag weer onze belofte “Van Mossel biedt meer dan u verwacht” waar te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan aan de basis van ons succes. Waar het uiteindelijk over gaat, is dat wij het verwachtingspatroon van onze klanten continu willen overtreffen.”

Het houdt volgens Huub niet op bij het verlenen van een uitstekende service of het sluiten van een aantrekkelijke deal. Zo kunnen Van Mossel Kia klanten bijvoorbeeld ook genieten van een heerlijk kopje vers gemalen koffie en een vers croissantje met jam of een lekker stuk gebak tijdens het bezoek. Voor klanten die geen tijd hebben om te wachten hebben wij koffie To Go. Daarnaast beschikken wij over een eigen wasstraat, zodat iedere klantauto weer schoon de weg op gaat. Tot slot onderscheiden wij ons door onze klanten deelgenoot te maken van evenementen, welke wij als groep sponsoren. Zo zijn er onlangs klanten met ons mee geweest naar JIM (Jumping Indoor Maastricht) en de AFAS Tennis Classics, waar zij als VIP konden genieten van het spektakel.

Doel voor 2017 is om Van Mossel Kia nog meer op de kaart te zetten. Er volgen dit jaar weer veel nieuwe Kia modellen. Dit begint met de nieuwe Rio in februari en vervolgens de Picanto in april. In het laatste kwartaal volgt er nog een compacte SUV (naam nog niet bekend) en misschien een exclusief model, GT genaamd. Uiteraard zullen wij dit jaar weer veel van ons laten horen en zien. Wij willen zoveel mogelijk ambassadeurs voor ons bedrijf creëren in de vorm van tevreden klanten. Dit is immers de beste reclame voor ons.

Van Mossel Kia is onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep

De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 65 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers binnen de automotive branche. Het bedrijf telt 63 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland. Naast Kia is de Van Mossel Automotive Groep ook dealer van de merken, Audi, Citroën, DS, Jaguar, Land Rover, Ford en Opel, Peugeot en Volkswagen. Verder exploiteert zij drie Mega Occasion Centra en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadebedrijven.

Onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep is ook de eigen leasemaatschappij – International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Leasing, J&T Autolease, V&M Leasing, ProfiLease, Autolease Groningen, Lease Quality en DirectLease. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak, te weten verzekeringen, financieringen en autoverhuur. Met ruim 1.200 medewerkers realiseert de Groep een omzet van meer dan € 1,1 miljard op jaarbasis.

www.kia-vanmossel.nl