Afbeelding

Oudejaars Zaalvoetbaltoernooi

· leestijd 1 minuut Algemeen

EPE- Meer dan 120 jongeren hebben mee gedaan aan het jaarlijkse oudejaars zaalvoetbaltoernooi in de Prins Willem-Alexander hal te Epe. Het was een zeer geslaagd toernooi met veel mooie acties, reddingen en doelpunten. Vrijdagochtend werd er afgetrapt met 14 teams. Volgend op het succes van voorgaande jaren is ook dit jaar besloten om in 2 categorieën te gaan spelen, namelijk categorie 1: 16-23 jaar en categorie 2: 12-15 jaar. Een sportieve ochtend vol met passie en strijd volgde voor de 12 -15 jarigen. Ook de middag leverde leuke, maar bovenal spannende, wedstrijden op. Na alle poule wedstrijden gespeeld waren, werden de finales gespeeld. Om 16.00 uur vond de prijsuitreiking plaats en werden de prijzen verdeeld. Zo kregen de nummers 1 van de beide categorieën een cheque uitgereikt om samen met het team ergens te eten (middag) of te lasergamen (ochtend). Uitslag ochtendpoule: 7e Vios United, 6e Bierclub, 5e FC Decemberfest, 4e TH5, 3e FC ik werd geduwd, 2e Trillieeeee, 1e Papiitos. Uitslag middagpoule: 7e Le mannshaft, 6e King balotelli, 5e FC Sterk, 4e Teamgeest, 3e FC EL SABAB, 2e Fasna East, 1e Poar Neem’n. De organisatie lag ook dit jaar in handen van het team van “Heel Epe Beweegt” en de jongerenwerkers van Koppel. De wedstrijden werden geleid door Wouter van Amersfoort, Krijn ver Hoeve, Willem Ligt en Sven Blokdijk. Jongeren en vrijwilligers worden bedankt voor hun inzet, gezelligheid en sportiviteit en een speciale dank gaat uit naar de scheidsrechters en stagiaires. Lijkt het jou nu ook heel leuk om met dit toernooi of met één van de andere activiteiten mee te doen? Neem dan regelmatig een kijkje op www.heelepebeweegt.nl of www.koppelepe.nl en volg hen via Twitter, Instagram en Facebook.