Afbeelding

Schoolvoetbaltoernooi Groepen 5 en 6

Sport

EPE- Onder een prettig voorjaarszonnetje en dus aangename weersomstandigheden voor spelers, begeleiders en supporters werd op Sportpark “De Egelbeek” van KCVO, het Schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5 en 6 gemengd van de gemeentelijke basisscholen gehouden.

In een geweldige ambiance speelden zo’n 250 jongens en meisjes, verdeeld over 36 teams, hun onderlinge wedstrijden. Om de 3e plaats werd gespeeld door School met de Bijbel 1 (Emst) en Gerardus Majella 2. Deze wedstrijd eindigde in een 1-1 stand. Uiteindelijk was Gerardus Majella 2 ietsje beter in het nemen van de vereiste penalty’s, waardoor dit team zich verzekerde van de derde plaats. De bloedstollende finale die werd gespeeld tussen CBS ’t Mozaïek 1 en Gerardus Majella 1, verliep in een mooie gelijkopgaande strijd tussen twee uiterst gemotiveerde teams. Uiteindelijk werd de 1e plaats een prooi voor Gerardus Majella 1, door de wedstrijd met 2-1 te winnen. De winnaar van het toernooi mag meedoen met het schoolvoetbaltoernooi om het Regiokampioenschap. Tot beste speler van het toernooi van deze middag en dus winnaar van de Gerard Berkhoff Bokaal, werd benoemd Dogukan Soykan, leerling van de Gerardus Majella school. Dit betreft een wisselbokaal welke hij een jaar lang in zijn bezit mag houden. Het schoolvoetbaltoernooi voor de Gemeente Epe werd mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Autoschadebedrijf De Wilde en Rabobank Noord Veluwe.