Afbeelding

SAV uit Vaassen pakt weer medailles!

· leestijd 1 minuut Sport

Afgelopen zondag reisden maar liefst 7 teams van SportAcrobatiek Vaassen af naar Hattem voor de plaatsingswedstrijd E-lijn. Duo Elodie de Wilde en Roselinde Stam mochten het spits af bijten in hun categorie E jeugd. Als eerste in het blok en ondanks het sterke deelnemersveld lieten ze samen een keurige oefening zien en eindigden met 22,40 punten, net niet op het podium.
Bij de categorie E instap waren 6 duo’s van SportAcrobatiek Vaassen die deze zondag hun 1e plaatsingswedstrijd hadden. Zij werden verdeeld over de ochtendwedstrijd. Duo Viénna van Schalkwijk en Emy Koorn lieten een heel mooie, strakke oefening zien en zij eindigden op de 1e plaats met 22.90 punten. Ook het duo Fiene Boom en Stacey van der Haar zette een swingende oefening neer en eindigde met 22,70 punten op de 2e plaats. Op de derde plaats eindigde duo Lynn van Mossel en Elyza de Jong met 22,55 punten. Drie teams op het podium!

Duo El-Yanae Sahusilawane en Isa Pol straalden ook op de vloer met een mooie oefening en kregen 22,44 punten van de jury, net geen podiumplek. Het duo Alyssa Nooteboom en Nadiah Schrooders en duo Lindsey van der Haar en Anne Rietbergen hebben ook erg hun best gedaan. Voor veel van de E instap leden was dit hun eerste plaatsingswedstrijd en dat was natuurlijk reuze spannend. Alle lof voor alle duo’s. Rond 13:00 keerde iedereen tevreden weer terug naar Vaassen. De sporters gaan de komende weken weer hard trainen om zich voor te bereiden op hun volgende wedstrijd