Afbeelding
Foto: Henk Boeve

Lampionnenoptocht voor de Emster jeugd

Algemeen

EMST- Vorig jaar werd voor de eerste keer de traditionele Lampionnenoptocht voor de Emster jeugd gehouden op 26 april. Zowel de organisatie, leden van Muziekvereniging Prins Berhard en de ouders van de Emster jeugd is dit zo goed bevallen, dat ook dit jaar de Lampionoptocht werd georganiseerd. 

“Eigenlijk is het geen Lampionnenoptocht meer, want er was geen lampion te zien, maar een optocht met versierde fietsen, karretjes etc. Maar dat mag de pret niet drukken voor de Emster jeugd. Ook dit jaar hadden de ouders er veel werk van gemaakt!” Om 19.45 uur konden de deelnemers aan de optocht zich opstellen bij Dorpshuis de Hezebrink. Om 20.00 uur vond de jurering plaats door Hetty van Gortel met haar dochter Janneke. Het was niet altijd even gemakkelijk voor de jury. Voorafgaand aan het vertrek werd door Muziekvereniging Prins Bernhard het Wilhelmus gespeeld en zo rond 20.15 uur vertrok de meute voor een rondtocht door Emst met als begin- en eindpunt dorpshuis de Hezebrink. 

De uitslag: Luuk, Sarah, Elena, Kik en Julina de Groot, Devin en Vince Bosman, Noud van de Mars, Steef Braakman en familie, Cody Lenzen, Laurens en Fabian Paul, Dion Tiemens, Rens Vijge, Iven Timmer, Lisa Nooteboom.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding